Diumenge, 19/08/2018

Background color
Font
Font size
Line height

Avui era l'aniversari de l'Izan i acabem de tornar de celebrar-lo tot el cap de setmana.

El divendres a la tarda vam marxar tots en un mateix cotxe cap al Montseny, a una casa rural amb una piscina enorme que tenia un trampolí gegant! [no sabeu lo freda que estava l'aigua per allà dalt] Ha sigut un cap de setmana de cent! Gràcies a aquesta sortida ja he oblidat completament a l'Isaac i he tornat a ser jo, una boja incontrolable.

El resum del cap de setmana és aquest:

- Piscina a tope!

- Chill a tope!

- Diversió a tope!

- Izan a tope!

Divendres:

En quant vam arribar vam anar cadascú a la seva habitació per deixar la maleta i tot. Només havia tres habitacions dobles, així que m'ha tocat compartir amb l'Izan. [vaja, que inesperat...(és irònic)] En entrar vaig veure dos llits i vaig triar el de l'esquerra. A l'Izan li va semblar bé quedar-se amb el de la dreta i els dos ens vam instal·lar tan ràpid com vam poder per sopar com més aviat millor. Ens vam menjar una pizza deliciosa!

Quan vam acabar els dos vam anar a una saleta i vam encendre el meu portàtil per veure una pel·lícula a Netflix. "Posem una de por" li vaig dir jo pensant que en estar amb ell després no em costaria dormir... Tant de bo no ho hagués proposat! [és que mira que era tonta] Quan va acabar els dos estàvem tan morts de por que vam decidir ajuntar els llits i dormir abraçats... A veure, tampoc nego que vagi dormir malament envoltada pels seus braços musculats, però la por que sentia era enorme. [uf que pillina! Si tu sabessis com heu acabat...]

Ahir:

Vam començar el dia súper bé! L'Izan i jo vam sortir al matí per anar a comprar a un forn de pa que estava molt a prop de la casa. Vam comprar uns dònuts i altres pastes que estaven boníssimes!

Després vam anar a la piscina i ens vam estar banyant el que quedava de matí a l'aigua congelada.

Quan es va fer l'hora de dinar vam anar al poble del costat i, en acabar de menjar, vam fer una excursió pels voltants (a part de fer-nos un munt de fotos) i penjar alguna.

Cap a les 16h vam arribar de nou a la casa rural i vam tornar a anar a la piscina. Aquest cop, per gravar un vídeo titulat "Competició de salts". Es tractava de fer diferents salts i els nostres pares ens donaven una puntuació. El que guanyava (en aquest cas jo) li havia d'estampar nata a la cara al perdedor! Va ser súper reconfortant!

- 1r: BOMBA – Vam saltar fets una boleta

- 2n: PAL – Qui saltava més recte guanyava

- 3r: SALT DE LLARGADA – Va saltar més lluny ell

- 4t: DE CAP – Sembla fàcil però en realitat feia por perquè el trampolí era súper alt [literal que sí]

- 5è: LLIURE – Jo vaig salar fent un gir sencer i ell va fer un mortal, així que també em va guanyar [home neni, és que t'hauries d'haver-hi lluit més]

Però, per sort, havia guanyat les altres i li vaig poder donar un natazo en tota la cara!

Quan ja s'estava fent fosc vam anar a dutxar-nos i després vam sopar. En acabar, l'Izan i jo vam sortir fora a mirar les estrelles. Hi havia un munt! Ens vam estirar a la gespa i vam començar a parlar.

-Com portes la ruptura?

+Passo del tema. Estic millor així, sense preocupar-me de res.

-Així m'agrada!

De cop va sonar el meu mòbil, era el Lucas:

LUCAS

Lucas

Holaa!

Què tal?

Abril

Súper bé!

I tu?

Lucas

Molt bé, acabo d'arribar de Tarragona.

Abril

Que guay!

Jo estic al Montseny amb un amic

Foto📸:

Lucas

Uau! No et falta companyia pel que veig!

Abril

No jaja

Lucas

Bueno, m'alegro de que t'ho passis bé

Jo ara em quedaré a casa fins la setmana que ve

Abril

Després ja marxes?

Lucas

Sí...

Abril

Si jo fos tu estaria súper nerviosa!

Lucas

Ho estic

I MOLT

Abril

Buahhh!

Molta sort <3 !!

Lucas

Mercii!

Ja t'explicaré com em va!

Abril

Sí!!!

Vaig deixar el mòbil i vaig continuar parlant amb l'Izan.

Cap a les 23h aproximadament ens van fer entrar perquè començava a fer fred. Vam anar a l'habitació a veure una altra peli, però no de por, és clar. [tant tonta no es podia ser, a ver] Em vaig quedar adormida a mitja peli perquè tenia moltíssima son. Aquest matí m'ha explicat l'Izan que, en veurem adormida, va apagar l'ordinador, em va tapar amb la manta, va apagar el llum i es va posar a dormir al meu costat. Quan fa aquestes coses és tan... no sé com definir-ho, però m'agrada. [aquestes coses tan adorables vols dir? Sí, l'Izan és un bon partit ngl]

Avui:

Avui era l'aniversari de l'Izan i l'hem celebrat per tot l'alt! Primer m'he aixecat súper aviat per anar a comprar un gran pastís de xocolata i unes espelmes. Després l'he portat a la casa i encara no s'havia despertat, així que he pujat per molestar-lo. Havia dues maneres de fer-ho:

- Suaument i amb carinyo

- Saltant sobre seu mentre el felicitava

Òbviament, ho he fet de la segona manera: he obert la porta de la nostra habitació i he començat a cridar "FELICITATS". En veure que no es despertava [m'estàs vacil·lant que no es va despertar amb els crits que foto jo?] m'he pujat sobre seu i he començat a parlar-li a cau d'orella:

+Izan! És el teu aniversariii! Desperta ja! [RIP membrana timpànica]

Després de molt renegar ha obert els ulls i s'ha posat a riure. M'ha agafat per la cintura i m'ha tret de sobre seu per poder-se aixecar. Un cop dret, s'ha anat al lavabo i ha baixat a saludar als pares.

-Més dormilega que l'Abril! No pensava que això fos possible! -Ha dit la mama.

+Ei, que t'he sentit!!

-Moltes felicitats amor meu -Li ha dit l'Esther.

-Felicitats!! -Han dit els papes també.

-Gràcies -Ha contestat l'Izan.

Hem començat a cantar mentre portàvem el pastís a taula i ell ha bufat les espelmes quan ha acabat la cançó. Em pregunto que haurà desitjat...

Després d'esmorzar li hem donat els regals: una càmera nova, un portàtil nou i una dessuadora súper xula que no ha trigat ni dos segons a posar-se (aquest era el meu regal).

Al matí hem sortit a donar una volta pel bosc una mica avorrida [detallazo] i hem anat a la piscina.

A la tarda hem vist una altra peli i cap a les 18h hem tornat cap a casa perquè demà els nostres pares treballen.


You are reading the story above: TeenFic.Net