nove

Background color
Font
Font size
Line height

Islale ei mõjunud esmaspäeva varahommik hästi. Eriti peale nädalavahetust, kus ta pidi tegelema oma emaga, kes meeletult soovis rääkida lahutusest. Gloria Floresega pole lihtne tegeleda.

Kaks esimest tundi olid olnud piinavad. Isegi õpilased olid märganud, et Isla on tuimem ja hajameelsem. Naine kogus segamini laual olevad paberid kokku, asetas need lauanurgale ja lahkus klassiruumist. Koridor oli tühi, kuna nüüd oli Isla vaba tund ja ta otsustas endale tassi kohvi keeta.

Kui ta astus õpetajate tuppa, märkas ta kohe ilmet Ronani näol. Tundus, et tema polnud ainuke, kellel oli raske nädalavahetus olnud. Ta pani vee keema ja vaatas silmanurgast, kuidas mees tujutult mingi õpiku lehti keerab.

Isla istus Ronani vastu ja küsis: "Raske nädalavahetus?" mees vaatas talle otsa ning Isla märkas, kui tumedad olid ta silmaalused. Ronan ohkas ja lausus: "Sa ei kujuta ettegi. Läksin Kalilaga lahku,"

Isla kohmetus. Ta ei oodanud midagi sellist. "Tahad rääkida sellest?" päris naine igaks juhuks. Ronani raskete poolsuletud laugude tagant vaatasid teda kurbusega kaks pruuni silma. "Ah, mitte eriti. Polegi midagi öelda, tal oli ammu keegi teine juba ilmselt,"

Isla vaikis. Ronan sulges silmad ning vajus sügavamale tooli. Paari minuti pärast mees virgus ning jätkas raamatu sirvimist.

Ronan Fidalgo oli seest katki. Ta ei tahtnud tööle tulla, kui Min-tae arvas, et see on parim viis Kalilast üle saada. Minna tööle ja talle mitte mõelda. Kuid kuidas lõpetada sellele mõtlemist. Paar korda juba täna hommikul ütles ta kaaliumi asemel Kalila. Nii mõnedki õpilased olid kulmu kortsutanud ja juurelnud Ronani probleemi kallal.

Mees teadis, et ta ei peaks olema nii murtud. Suhet õieti polnud. Kalila käis iga õhtu üksinda väljas ja nad ei rääkinudki eriti. Ronan vihkas lahkuminekuid. Ta ajas liiga kiiresti juured mulda, harjudes suhtega. Seepärast lahkuminekud olidki nagu ta südame kild killu haaval välja rebimine.

Mees heitis kiire pilgu Islale, kes igavledes ringi vaatas. Ta teadis, et ei tohiks end isoleerida ja otsustas tema nädalavahetuse kohta küsida.

"Sul endal tundub ka, et polnud just parim nädalavahetus," lausus Ronan raamatult pilku tõstes. Isla lausus: "Mu vanemad tulid Californiast New Yorki ja ma arvasin, et nad lihtsalt külastavad. Selle asemel proovib mu ema mind kirikusse vedada ja siis teatab, et tema ja isa lahutavad,"

Ronan kergitas kulmu: "Vau. Polnud hea nädalavahetus paaridele," Isla turtsatas heatujuliselt. "Eks nad ootasid kuni mina ja Alejandro enam nendega ei ela. Siis endal lihtsam lahutada,"

Ronan päris uudishimuliku tooniga: "Sul on vend?" "Jep," noogutas Isla, "Minust paar aastat noorem, käib Euroopas ülikoolis praegu. Eks ema ja isa olid jube uhked ka, ikkagi Euroopa ülikool," Ronan sulges naeratades silmad: "Ma mäletan ise, kui Euroopas elasin. Muidugi ma ei saa kogu maailmajao eest rääkida. Eks Portugal pole ikka päris sama mis Island,"

Islale tuli üllatusena, et Ronan on portugallane. Ta inglise keel oli mingi kauni aktsendiga, kuid ta arvas, et see oli see bostoni aktsent, millest ta kuulnud oli. Kellale heidetud pilk pani ta klassi tormama. Ta vihkas tundi hilinemist, mitte nagu mõned õpetajad, kes võisid kümme minutit viivitada.

***

Isla istus rongi peale, et sõita all-linna. Ta vajas natuke üksiolemist, pealegi olid ta vanemad nende korteris. Kahjuks hakkas aga tema telefon plahvatama sõnumitest.

From: Cienn-bear

qutid

From: Cienn-bear

Teeme roadtripi philadelphiasse

From: Dai-sy

philly imeb

From: Dai-sy

lähme ac

From: Cienn-bear

Dude sa käisid seal kaks nädalat tagasi

From: Dai-sy

ja aga philly imeb

From: Dai-sy

ma tahan ATLANTIC CITAYYYYYY

From: Cienn-bear

Unustage ära, ma ei lähe Daisukega kuhugi

From: Isla de Muerta

Ronan ja Kalila läksid lahku

From: Daisuke

omg tell me EVERYTHING

From: Isla de Muerta

Kalilal oli keegi teine ja nad läksid lahku?? Ma ei tea rohkem

From: Dai-sy

kas te teate mis ma kohe ütlen

From: Cienn-bear

Kui see on quote brooklyn 99st i swear to GOD

From: Dai-sy

i put you in a boat

From: Isla de Muerta

You mean you ship us?

From: Dai-sy

yes. i "ship" you

From: Cienn-bear

Te olete nii nohikud

From: Dai-sy

kas ma võin su juanita vastu vahetada? sa oled õel väike tüdruk

Isla peatus hakkas lähenema, nii et ta trügis mööda suurest kambast, et väljapääsule ligemal olla. Naine juba teadis, et ta tahab minna Meti, kus ta käis alati, kui tal oli halb tuju.

***

Ronan nuttis kodus. Kalila oli talle just helistanud, et küsida enda asjad tagasi, mis ta oli Ronani korterisse unustanud. Ronan tahtis nii väga temast üle saada, ta ei suutnud niisuguses seisundis olla.

Ta mõtted rändasid hetkeks Islale. Naisel oli uus soeng. Ta paksud mustad juuksed olid poole lühemad kui enne ja talle vajus kogu aeg salk silma ette. Ronan oli terve aja tahtnud seda ta silma kohalt ära lükata.

Mees raputas pead. Isla? Ta on mu kolleeg. Ei midagi enamat.

a/n

daisuke emotsioonid kui cienna tahtis philadelphiasse minna. philly sux duuuuuuude

(ma tahaks terve ühe osa teha ainult kemio piltidest lol)

ma tegelt kirjutasin nuttes seda osa. they did carol dirty. ma ei suuda ikka veel uskuda et ma sain niiiiii vähe temast. s7 parem olgu tema ja barb kui nende vanemad teada said sellest et nad debbie ära tapsid.

You are reading the story above: TeenFic.Net