Chapter 8

Background color
Font
Font size
Line height

Ik loop mijn kamer weer in en de jongens kijken me vragend aan. "Gewoon iemand" zeg ik en ik leg mijn telefoon op mijn bed. "Skye wat denk je van een licht grijze stoffen bank? En een spiegel zo groot als dat deel van de muur?" vraagt Niall. Ik denk even en knik dan. "Ik ga weer naar beneden" zegt Niall. Ik glimlach even naar hem. Ik loop ook naar de deur als ik terug geroepen wordt door Harry. "Wij gaan meer Starbucks halen" grinnikt hij. "Ofcourse, Starbucks is bae" lach ik. Ik pak een zwarte beanie uit mijn kast en zet hem op. "Let go" lach ik. We lopen naar beneden en zeggen tegen de rest dat we weggaan. We lopen pratend richting het centrum. Ik hoor wat camera's maar het zal wel niks zijn. Ik bedoel, waarom zou iemand foto's van ons willen? We stappen de Starbucks binnen en ik zie Jake achter de bar staan. Ik kijk naar mijn voeten en loop daarna bijna tegen een tafeltje. Ik mompel een sorry en ga dan aan een tafeltje zitten. "Wat wil je? Dan bestel ik even" vraagt Harry me. "Doe maar White Chocolate Mocha Frappuchino" zeg ik. Ik kijk stiekem even naar Jake. Ik zie dat hij even raar naar Harry kijkt maar dan de bestelling opneemt. Buiten wordt er tegen de ramen geklopt en overal zijn camera's te zien. Waarom zijn ze hier? Harry komt terug en kijkt zorgelijk naar buiten. "Hier" zegt Jake die 2 bekers op tafel zet. Hij kijkt me even aan en dan draait hij zich om. "Skye we moeten gaan" zegt Harry die mijn arm pakt. "Is er een achter uitgang?" vraagt Harry aan Jake. Hij knikt en wijst naar achter. Harry trekt me mee en ik kijk achterom. Jake kijkt me een beetje teleurgesteld aan. Ik laat Harry los. "Ga jij maar vast" zeg ik. Hij knikt en loopt weg. "Kunnen we ergens praten?" vraag ik. Hij knikt en wijst naar boven. Hij loopt voor me de trap op en doet een deur open. "Dit is de plek waar we altijd pauze houden." zegt hij. Ik knik. "Is die gast niet wat oud voor je" zegt hij als we op de bank zitten. "Jake hij is niet mijn vriendje." zeg ik zacht. Ik ga echt niet uitleggen dat ik geadopteerd door 4 jongens. Nee nooit. "Oh sorry dan, vergeet wat ik heb gezegd" zegt hij zacht. Ik glimlach en kijk naar mijn voeten. "Skye, wil je een keer met me uit?" vraagt hij. Ik bloos en kijk hem aan. "Lijkt me leuk" zeg ik. Ik sta op en zeg: "Ik ga maar, voordat de jongens ongerust worden" zeg ik. Hij knikt. Ik geef Jake een knuffel en loop naar beneden. Ik neem de normale uitgang er dringen allemaal mensen om me heen.
"Hoe heet je?" vraagt iemand aan me. Ik snap niet waarom ze nu allemaal om me heen staan. "Skye" antwoord ik rustig terwijl ik door loop.
"Skye, Skye, hoe ken je Harry?"

"Skye, hoe is je relatie met Harry Styles"

"Trut, he's mine"

"Pleeg zelfmoord slet!"

"Hoe is je band met One Direction?"

De vragen cirkelen door mijn hoofd. Ik loop gewoon door en negeer het. Als ze blijven volgen begin ik te rennen. Ik ga een steegje in en ren naar het huis van de jongens.

You are reading the story above: TeenFic.Net