Read Stories Sassy || Lauren/you - TeenFic.Net

Fanfiction

Updating

24-10-2021

Sassy || Lauren/you

3,234 likes / 123,866 reads
"Define sassy" she asked with a smirk

I smile at her and cross my arms confidently as I lean in for her to clearly hear it.

"You"
May be you like?
Có lẽ sẽ đáng yêu

Có lẽ sẽ đáng yêu

0 0 2

Tình yeu mà tôi mơ ước #truyện ngắn # đoản…

The Man in The Mirror

The Man in The Mirror

14 1 4

Tolan is on a quest to rescue his beloved Annora, who was kidnapped by the mysterious Man in The Mirror and held hostage in a world known as The Beyond.…

Poisoned

Poisoned

2 0 2

"Some have told, yelled, teased and made perfectly clear that, I am in fact fine. But the truth is, I'm not. I'm Mia Kinder, and this is the story of how I became a monster. How I was poisoned."All her life it was calm, she was loved. She grew up with her crazy family and everything was fine. Right? Homeschooled until she was in fifth grade; Mia had everything in sight as perfect. She wanted to be a vet and a pro soccer player. But that all changed when she entered her prison. Her mind in shackles.…

Into You

Into You

0 0 1

Hi guys ito pong story na to ay gawa gawaan lng wag nyo pong seryosohin masyado…

Sir Miang itu DUDA?! | NEW VER

Sir Miang itu DUDA?! | NEW VER

18,062 2,117 20

1 | by NYNJELLY_Isteri kesayangan abang.Hari pertama Harleen Sophia memasuki Universiti. Pada mulanya dia ingat akan berjumpa dengan lelaki kacak seperti gurunya pernah berkata saat dia masih di sekolah menengah dahulu tetapi..""Awak pandang saya buat apa? Sambung la kerja yang tak siap ni. Saya tahu lah saya ni hensem! Tapi jangan pandang lama-lama"Watak heronya pula bernama Ariel Eidzlan si duda yang mempunyai seorang anak lelaki berumur 5 tahun. Sir Ariel atau dipanggil 'Sir Miang Duda' selalu mengusik dan saling berdebat kata dengan Harleen Sophia sampai lah mereka, "Aku kahwinkan dikau dengan Harleen Sophia binti Mohd Jamal Asri dengan mas kahwinnya berjumlah RM ___ tunai!""Ish, takmauu, saya takmau panggil macam tu!""Awak jangan madukan saya tau, saya takut berkongsi suami miang saya ni, nanti madu saya lari pulak" ᪥᪥᪥start : 1 . 6 . 21end : ________᪥᪥᪥١ jangan di plagiat٢ impian nak kahwin dengan duda٣ idea datang dari lamunan penulis sendiri ٤ jangan copy nama!…

BSHS SMUT

BSHS SMUT

1 0 2

This book is a book full of smut from different Students at Beaudesert state high school students…

A Visit From Love - Solangelo  Story

A Visit From Love - Solangelo Story

15 3 3

How is this possible?After Nico /finally/ managed to get over his intense feelings for Percy Jackson, a new emotions pops up out of no where for a certain blonde doctor...Nico was planning on burying these feelings the same way he buried Percy's. That is, until a certain Goddess of Love decides it's time to pay a visit...*TITLE ART IS NOT MINE*…

Poets Are Not To Blame ➸ Five Hargreeves

Poets Are Not To Blame ➸ Five Hargreeves

130 2 9

ℑ𝔫 𝔴𝔥𝔦𝔠𝔥 𝔉𝔦𝔳𝔢 ℌ𝔞𝔯𝔤𝔯𝔢𝔢𝔳𝔢𝔰 𝔪𝔞𝔨𝔢𝔰 𝔱𝔥𝔢 𝔟𝔦𝔤𝔤𝔢𝔰𝔱 𝔪𝔦𝔰𝔱𝔞𝔨𝔢 𝔬𝔣 𝔥𝔦𝔰 𝔩𝔦𝔣𝔢.Extended summary inside. Five Hargreeves x OC…

☞서울&경기『O①⓪=3ഠ2⑤=696육』❤러시아백마출장❤#면목역백마출장마싸지번호☞서울&경기『O①⓪=3ഠ2⑤=696육』❤러시아백마출장❤

☞서울&경기『O①⓪=3ഠ2⑤=696육』❤러시아백마출장❤#면목역백마출장마싸지번호☞서울&경기『O①⓪=3ഠ2⑤=696육』❤러시아백마출장❤

0 0 1

⭐서울&경기⭐OIO=3O25=6966❤️개포러시아출장업소❤️후불⭐#은행동러시아홈케어,#율현동백인여자출장안마,#금천구청역러시아홈케어출장⭐서울&경기⭐OIO=3O25=6966❤️회현동러시아여자출장❤️후불⭐#가양동백마출장마사지,#길음역러시아홈타이출장번호,#봉천역호텔출장마사지번호,#자곡동러시아출장마싸지번호,#능곡동러시아걸출장,#역곡백마콜걸출장,#성수동외국인출장안마,#문정러시아출장맛사지번호,#수유백마출장마사지번호,#석수동호텔출장마사지,#무학동외국인출장번호,⭐서울&경기⭐OIO=3O25=6966❤️삼양역러시아출장업소❤️후불⭐#전농외국인출장안마,#고척동러시아홈케어출장,#북가좌동백인출장번호,#성복동모텔출장마사지,#역북동러시아홈타이번호,#강일역외국인출장마사지,#충신동러시아여자출장,#정왕동러시아홈케어출장번호,#난곡백마출장마사지,#장안동모텔출장안마,#을지로외국여성출장안마번호,⭐서울&경기⭐OIO=3O25=6966❤️한강진역백마출장마사지번호❤️후불⭐#대현러시아여자출장번호,#방배동모텔출장번호,#남영동러시아걸출장마사지번호,#창신동호텔출장마사지,#월곡동호텔출장,#사간백인여자출장안마,#능곡동러시아홈케어출장번호,#청림동러시아백마출장,#왕십리러시아출장맛사지번호,#미아사거리역러시아여성출장,#신원동러시아걸출장안마…

☞서울&경기『O①⓪=3ഠ2⑤=696육』❤러시아백마출장❤#다산러시아출장샵번호❤후불❤러시아출장『⓪일ഠ=302❺=б966』서울↔경기❤

☞서울&경기『O①⓪=3ഠ2⑤=696육』❤러시아백마출장❤#다산러시아출장샵번호❤후불❤러시아출장『⓪일ഠ=302❺=б966』서울↔경기❤

0 0 1

⭐서울&경기⭐OIO=3O25=6966❤️옥수역러시아출장안마❤️후불⭐#신대방백마출장마사지,#인계러시아출장샵번호,#청담역러시아걸출장안마번호⭐서울&경기⭐OIO=3O25=6966❤️우이러시아출장페이만남❤️후불⭐#일동러시아콜걸출장번호,#하월곡백마콜걸출장,#청진동러시아콜걸출장번호,#영등포구러시아여성출장번호,#성신여대입구역러시아걸출장,#합정러시아출장업소,#수리동러시아걸출장마사지,#문배백마출장부르는법,#고천동백인출장,#광명동백마출장마싸지번호,#대림역백인여자출장안마번호,⭐서울&경기⭐OIO=3O25=6966❤️삼전백마출장안마❤️후불⭐#을지로백마출장,#삼각산동서양인출장마사지번호,#하중동외국인출장안마,#서원외국인출장안마번호,#보문동백마콜걸출장번호,#중동호텔출장안마,#출장프로필러시아출장마사지번호,#평동러시아걸출장,#흥인러시아출장마싸지,#당산역러시아콜걸출장안마번호,#청진동러시아홈케어출장번호,⭐서울&경기⭐OIO=3O25=6966❤️창신호텔출장마사지번호❤️후불⭐#서초동호텔출장마사지,#삼청외국여성출장안마번호,#용강동러시아출장샵번호,#후암동러시아홈타이번호,#신수동러시아여성출장,#동숭외국여성출장안마,#군자역러시아출장샵,#종각역백마출장맛사지,#신사외국인출장마사지번호,#성북러시아걸출장마사지번호,#거여동백마콜걸출장번호…