Voetbalveld

Background color
Font
Font size
Line height

(Lisa)
Ik verveel me weer eens. Zoals altijd wel. Ik denk na wat ik vandaag allemaal kan doen. Ik pak me mobiel van het nachtkastje. Ik tik insta aan en zet een foto er op , en daarbij de tekst: Wie weet wat ik kan doen? Na 50 sec krijg ik massa berichten, : zwemmen , naar het strand , film kijken , smoothie maken , naar voetbalveld boys bekijken. Oh dat kan ik doen , boys kijken bij voetbalveld! Ik ren naar beneden en trek me schoenen en jas. Ik pak me fiets en fiets naar het voetbalveld.

Ik kom aan bij het voetbalveld. Ik zet me fiets in de stalling en loop naar het veld, ik kijk Eem beetje rond. En ik zie een super leuke jongen , Een jongen met bruin haar. En super schattige krulletjes. Hij kijkt naar me en glimlacht 😍. Hij loop naar me toe, en komt naast me staan.

(Nils)
De wedstrijd is afgelopen. We zijn nog een beetje met elkaar het vieren dat we hebben gewonnen. Er staat een leuk meisje aan de kant. Ze kijkt me de hele tijd aan , dus ik glimlach. Ze lacht terug. Ik loop naar haar toe en ga bij der staan en ik zeg : "Heey!" Ze kijkt verlegen en zegt : "Hooii , ik heet Lisa, en hoe heet jij?" "Ik heet Nils, mag ik je nummer?" Vraag ik met een glimlach. "Ja tuurlijk!" En ze geeft der nummer. " Maar sorry Lisa! Ik moet gaan. Ik app straks wel." Ik geef der een knuffel en loop weg.
Ik kom thuis en pak direct me telefoon en ik app Lisa.
N: ' Heey Lisa! X Nils
L: ' Heey Nils! '
N: ' Ik vind je eigenlijk best leuk 😳'
L: ' Ik jou ook 😳'
N: ' Zou je me meisje willen zijn?'
L: 'Ja natuurlijk wil dat! 😊💋'
N: 'Echt waar? Kan je morgen misschien weer afspreken?'
L: 'Ja natuurlijk wil ik dat zijn 💕'
L: 'Ja denk het wel'
N:' Oké gezellig! Hebben we nu 😁💕'
L:' Ja denk het wel , ik wil wel xx😊❤️'
N:' Ik ook wel x '
L:' Maar ik moet gaan , spreek je morgen schat ❤️'
N:' Weltrusten babe 💘'
L:' Trusten 💋'

You are reading the story above: TeenFic.Net